Help!

Find out the latest news related to Figure Realm. You are encouraged to make any comments, suggestions or report any problems with the web site.

Moderator: Regulators

Help!

Postby saber4734 » Sun Dec 09, 2012 6:55 pm

I am trying to update a custom. I have already submitted it 3 times and it has been approved 3 times. But whoever is approving it is not changing the new pics I have added. The description has changed but the 3 pics have not. Can someone fix this?
saber4734
Inductee Realmer
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:41 pm

Re: Help!

Postby saber4734 » Sun Dec 09, 2012 7:08 pm

It was just approved again and no picture change. What is the problem?
saber4734
Inductee Realmer
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:41 pm

Re: Help!

Postby Darththomas » Mon Dec 10, 2012 4:40 am

I'm not sure I understand. It's not a case of us changing the pictures, all updated pictures are automatically changed by the system and the mods just have to approve the updates no changing of pictures by us is necessary.

Anyway, I saw in the showcase how your new submission got approved and i deleted the old one.

Anyone else having this problem??
Image
FaceBook Emlyn Darthomas Thomas
WIP viewtopic.php?f=25&t=25093
User avatar
Darththomas
Regulator
 
Posts: 3138
Joined: Fri Apr 24, 2009 7:16 pm
Location: Manchester, England

Re: Help!

Postby Captain Coder » Mon Dec 10, 2012 5:33 am

I don't think there was a problem. It was probably his browser caching the images:

http://www.figurerealm.com/help.php#2-60
User avatar
Captain Coder
Regulator
 
Posts: 1050
Joined: Fri Jan 10, 2003 7:44 pm

Re: Help!

Postby saber4734 » Mon Dec 10, 2012 1:31 pm

EDarthT wrote:I'm not sure I understand. It's not a case of us changing the pictures, all updated pictures are automatically changed by the system and the mods just have to approve the updates no changing of pictures by us is necessary.

Anyway, I saw in the showcase how your new submission got approved and i deleted the old one.

Anyone else having this problem??


Thank you guys!
saber4734
Inductee Realmer
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:41 pm

Re: Help!

Postby saber4734 » Mon Dec 10, 2012 1:32 pm

Captain Coder wrote:I don't think there was a problem. It was probably his browser caching the images:

http://www.figurerealm.com/help.php#2-60


Thank you!
saber4734
Inductee Realmer
 
Posts: 35
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:41 pm


Return to Figure Realm News and Comments

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest